Koncerta piedalījās burjatu biedrība „Badarhāns”, nevalstiska radoša organizācija „Natali Berg Dance”, Poļu biedrība Polonez pārstāve M.Stahovska, mūzikas maģistrs Ļ.Homjakova, dziedātājs D.Kharčenko, viešņa no Ulan-Ude J.Zeta un viesis Ilgnese Avotiņi no Rozentāla skolas. Notika arī filmas par burjatu biedrības „Badarhāns” dzīvi prezentācija. Notika deju koncerts ar nacionālām dejām – „Daugava”, „Angara” un Jaungada burjatu deju „Zīlēšana”. „Natali Berg Dance” auzdekņi prezentēja arī ķīniešu deju „Pūķis”.
Mūzikas maģistrs Ļ.Homjakova visa koncerta garumā stāstīja burjatu leģendas un izpildīja dziesmu „Baikal”. Poļu biedrības „Polonez” pārstāve M. Stahovska iepazīstināja skatītājus ar poļu ziemas svētku tradicijām un izpildija poļu kalendas. Jaunais dziedātājs Deniss Harčenko izpildīja dziesmas par ziemu un mīlestību.
Bet Rīgas viešņa J.Zeta kopā ar skatītājiem dziedāja burjatu himnu. Ilgnese Avotiņa, skolotāja no Rīgas Rozentāla skolas, latviešu tradicionāla stilā apsveica auditoriju un uzcienāja ar nacionālo ziemas svētku cienastu.